Home / Acties / Boxster / Uitleg
NL  |  FR

Uitleg een weekend weg met een Porsche Boxster Actie

Koop in totaal voor € 200,– kleding uit de State of Art Spring/Summer Collection en win één van de 24 weekenden Boxster rijden. Beleef in uw nieuwe outfit het ultieme roadster gevoel: de vrijheid van een cabriolet met de rijdynamiek van een supersportauto.

Bij elke € 10,– die u besteedt bij aankoop van een State of Art artikel uit de Spring/Summer Collection ontvangt u een Boxster spaarsticker voor op uw spaarkaart. Deze spaarkaart ontvangt u bij uw eerste aankoop. Hebt u de kaart vol, stuur deze dan voor Nederland zonder postzegel samen met uw kassabon(-nen) met een totaalbedrag van minimaal € 200,– op naar State of Art, T.a.v. Boxster Actie, Antwoordnummer 100, 7130 VB Lichtenvoorde, om kans te maken op een weekend rijden in een Boxster. Voor België stuurt u de volle spaarkaart voldoende gefrankeerd naar State of Art, T.a.v. Boxster Actie, Godefriduskaai 16, 2000 Antwerpen.

Actieperiodes
De actie is opgedeeld in drie periodes. Elke periode verandert de kleur van de spaarkaart en de Boxster spaarsticker. Met een volle spaarkaart in dezelfde kleurencombinatie maakt u kans op een weekend Boxster rijden.

Spaarperiode blauw:
Vrijdag 1 februari tot en met vrijdag 15 maart 2013
Spaarperiode wit:
Zaterdag 16 maart tot en met vrijdag 26 april 2013
Spaarperiode oranje:
Zaterdag 27 april tot en met vrijdag 31 mei 2013

Een week na de laatste dag van elke periode worden acht (8) winnaars gekozen uit de inzenders. Zij gaan elk een weekend op pad met de speciale State of Art Boxster en maken iedereen deelgenoot van hun mooiste momenten met foto’s op de State of Art website.

Bezoek een State of Art Selected Dealer bij u in de buurt en wie weet rijdt u straks een weekend lang in een Boxster!
Klik hier voor Selected Dealers.


WEGENS GROOT SUCCES HEBBEN WIJ DE ACTIE UITGEBREID MET EEN AANTAL MIDWEKEN, MAAK DUS NU NOG MEER KANS!